Whatsoever thoughts, ideas and writings in this blog belong solely to the author and shall not necessarily be the thoughts or ideas of any other organisations or group of people of which the author might seem to be associated with. Any comment found in the comment section of this blog shall not be construed as part of the original posting and shall not be attributed to the author of the blog unless otherwise specifically stated therein. The author of this blog take no responsibility for the contents of third party comments in response to the posting by the author.

Friday, November 20, 2009

PAS Bankrap: Air Cond Rosak


19 November, 2009 12:43 PM


Sidang DUN Kedah Ditangguh Kerana Pendingin Hawa Rosak


ALOR SETAR, 19 Nov (Bernama) -- Persidangan hari ketiga Dewan Undangan Negeri (DUN) Kedah pada Khamis ditangguh ke Ahad minggu depan berikutan pendingin hawa dalam dewan mengalami kerosakan dan menyebabkan keadaan panas serta kurang selesa.


Speaker Datuk Dr Abdul Isa Ismail mengumumkan penanggguhan itu selepas menerima cadangan Menteri Besar Datuk Seri Azizan Abdul Razak untuk menangguhkan persidangan hari ini, yang disokong Datuk Phahrolrazi Zawawi (PAS-Pengkalan Kundor).


"Peristiwa ini pertama kali berlaku, memandangkan keadaan dewan yang panas, saya menangguhkan sidang dewan ini pada hari Ahad ini (22 Nov)," katanya.


Sesi persidangan pada Khamis merupakan hari terakhir diperuntukkan bagi perbahasan usul terima kasih atas titah Sultan Kedah Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah ketika merasmikan sidang Dewan dengan sesi penggulungan dijadualkan pada petangnya.
[TAUKE KEDAI KOPI: gua punya air cond pun tak pernah rosak. apa punya kerajaan]

3 comments:

 1. Kepada e-Patriot SSS,

  Sempena kita melangkah ke tahun 2010, kami di Satu Sekolah Untuk Semua (SSS) ingin menghulurkan setinggi perhargaan dan terimakasih kepada Tun/Tan Sri/Puan Sri/Dato Seri/Datin Seri/Tunku/Tengku/Tuan/Puan di atas sokongan padu yang kami terima terhadap kempen SSS ini.

  Kami juga ingin mengambil kesempatan ini untuk kita sama-sama menyemarakkan lagi sokongan terhadap kempen ini dengan melibatkan saudara mara dan sahabat handai yang masih belum lagi menandatangai petisyen kempen ini di SINI dan juga para bloggers untuk menzahirkan sokongan masing-masing dengan mempamirkan logo SSS di laman blog masing-masing.

  Terima kasih sekali lagi atas sokongan padu yang diberikan. Kami amat menghargainya.

  Salam Sejahtera,

  “SATU BAHASA, SATU BANGSA, SATU NEGARA”
  Admin SSS

  ReplyDelete